dijous, 9 de gener del 2014

Reunió de la junta de l'AMPA - dijous 16 de gener de 2014 - 15:30 h

Us informem que el proper dijous 16 de gener de 2014 la junta de l'AMPA es reunirà a l'escola Herrero a les 15:30 h i es tractaran els següents temes:
  • Elaboració d'una carta amb una sèrie de peticions relacionades amb instal·lacions i manteniment de l'edifici a Conselleria d'Educació i a l'Ajuntament de la ciutat. Hauríem d'incloure les següents peticions: PETICIONS ANTIGUES: Problemes amb el mal estat de la porta d'accés al pati. [Encara que les revisions diguen que està bé l'aspecte no és molt saludable] -Manca d'una escala d'incendis a la part est de l'edifici. -Instal·lació de calefacció central més eficient i econòmica. -Renovació/revisió de la instal·lació elèctrica. -Plantar algun arbre als laterals del pati per fer-ho més agradable per als xiquets i xiquetes i que puguen fer una mica d'ombra per als mesos de primavera i tardor. [En aquest punt tenim l'oposició de la direcció pel tema de qui regarà els arbres]. Hauríem d'aconseguir el compromís de l'ajuntament de fer un manteniment també dels arbres igual que el fan de la resta de l'edifici. PETICIONS NOVES: -El canvi del sentit de les portes d'entrada a l'escola. -Instal·lació d'una connexió de gas natural per a la cuina per evitar les botelles de gas que sempre són un perill i més tindre-les prop del pati. -Revisió i/o canvi del sostre dels porxos. -Instal·lació de ventiladors de sostre a les aules (un per aula). Durant els mesos de setembre, octubre i abril, maig i juny fa moltíssima calor a les aules de tota l'escola. -Neteja més freqüent de la vorera de l'escola pel costat del carrer de Moyano).
  • Decidir a quina ONG es destinaran els diners (196 euros) recaptats durant el Mercat Solidari de Sta Llúcia.
  • Jornada contínua. El claustre de mestres ens ha traslladat un avantprojecte de jornada contínua per a l'escola. Hauríem d'analitzar el projecte, plantejar avantatges i desavantatges. Des de la FAPA ens han proposat que poden vindre a l'escola a explicar a les mares i pares els pros i contres de la jornada contínua. Si la junta de l'AMPA ho considera oportú i és favorable a la jornada contínua, a principis de febrer estaria bé tornar a reunir-nos amb la direcció de l'escola per traslladar-los els nostres dubtes i les nostres aportacions a l'avantprojecte. Si la junta no considera oportú ni adequat l'avantprojecte també ho farem saber en l'esmentada reunió amb la direcció del centre.
  • Informar a la junta de l'última reunió extraordinària del Consell Escolar on es van aprovar les al·legacions a la resolució provisional de supressió d'una unitat d'infantil a l'escola Herrero.
  • Informar a la junta de l'aprovació per part de la comissió pedagògica del Consell Escolar del Pla de Millora i de la seua presentació als òrgans administratius d'educació.
  • Situació del Banc de llibres. El proper dissabte 25 de gener a les 10:30 hi ha una xarrada per part de la FAPA sobre aquest tema.
  • Informar a la junta de la situació en que està la nova activitat extraescolar "Escola de Migdia" i la llista d'interessats i interessades en en "Per fer deures".
  • Situació de la compra de la nova pancarta de l'AMPA.
  • Participació de l'AMPA a les festes de la Magdalena (Pregó i Ofrena).
Si voleu que tractem algun altre tema i/o si voleu participar en la reunió només cal que ens ho digueu amb antelació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada