dimecres, 29 d’octubre del 2014

AGRAÏM LA CONCESSIÓ DEL BLOC D’HONOR


L’AMPA de l’escola Herrero agraeix el BLOC D’HONOR concedit a les comunitats educatives del CEIP Herrero i CEIP Mestre Canós, per la lluita de totes i tots (famílies, mestres, entitats, amics i amigues) en defensa de l’escola pública, en valencià i de qualitat. Ens agradaria recordar que al costat nostre, defensant l’escola pública cada dia, han estat i estan les AMPA dels CEIP Blasco Ibáñez, Bisbe Climent i Antonio Armelles. Gràcies a tots vosaltres perquè aquest premi també és vostre.

La nostra escola, l’Herrero, està sent maltractada per la Conselleria d’Educació. Aquest curs ha patit la supressió d’una unitat escolar (sense saber prèviament el número de sol·licituds) i la imposició del programa d’ensenyament en castellà en contra del criteri del seu Consell Escolar, que considera que el programa en valencià garanteix millor el bilingüisme i resulta més integrador.

L’Herrero és una escola molt vella i té mancances en les seues instal·lacions, que es fan més evidents quan visitem altres escoles. La manca d’arbres, de zones adequades per als més menuts, d’un aïllament i ventilació adequades, d’una neteja periòdica dels voltants, d’una instal·lació elèctrica i de calefacció en condicions o de gas ciutat per a la cuina, són una bona mostra de l’abandonament del centre.

Encara així, les famílies, els mestres i tota la comunitat escolar continuem treballant cada dia perquè tots els xiquets i xiquetes de la nostra escola, l’Herrero, tinguen una educació digna i de qualitat. Seria molt més fàcil si la Conselleria d’Educació estimara l’educació pública i estigués del nostre costat, però no és així. Si la Conselleria d’Educació no estima l’escola pública, nosaltres tampoc l’estimarem a ella.

Molt agraïts, de veres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada