divendres, 3 d’octubre del 2014

Resum de l'assemblea extraordinària de l'AMPA - 2/10/2014

Assemblea extraordinària de l'AMPA - 2/10/2014
20:30 h
Menjador de l'escola

  • L'Assemblea va acordar continuar amb les CONCENTRACIONS EN DEFENSA DE L'HERRERO durant tot el curs 2014/2015. Les concentracions es realitzaran a partir del 14 d'octubre, cada dimarts del curs a les 17 h al c/ Herrero. 
  • L'Assemblea també acordà realitzar cada últim dijous de mes a partir de les 20 h convocar un BERENAR/SOPAR en defensa de l'Herrero, durant tot el curs escolar.
  • L'Assemblea també va acordar tornar a enviar el llistat de peticions de manteniment de l'escola, com cada any, i buscar el recolzament de la direcció del centre per fer la petició conjunta.
  • L'Assemblea va decidir reactivar les campanyes
Escriu per defensar l'Herrero:

  • L'Assemblea va acordar també convocar un concurs adreçat als xiquets i xiquetes perquè ens conten quins serveis, activitats, jocs, espais, etc, els agradaria tindre a l'escola l'Herrero.
  • L'Assemblea acorda que l'AMPA sol·licite una reunió amb la direcció territorial d'Educació. I s'acordà també, prèviament a la reunió, buscar la implicació i el recolzament de la direcció de l'escola per tal de poder acudir junts a la reunió i demanar junts les dues línies i una en valencià.
  • Durant l'assemblea també es va acordar fer una sèrie de peticions a la direcció de l'escola, que l'AMPA farà arribar durant la propera reunió de coordinació.
-Un altre horari d'atenció a les famílies del menjador.
-Buscar una alternativa a lliurar els justificants del pagament del menjador.
-Uns altres horaris per a les reunions amb els tutors i, si és possible, que no siguen totes el mateix dia.
-Disponibilitat de paper higiènic als vàters del pati.
-Insistir als xiquets i xiquetes que la neteja i el manteniment de l'escola és cosa de tots i totes i no només del servei de neteja i de l'ajuntament.
-Sol·licitar que la biblioteca del centre puga estar oberta i disponible durant les hores de migdia. Consultar com està la convocatòria del Club dels deures i si l'escola encara està a temps de poder incorporar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada