dijous, 16 d’octubre del 2014

MANIFESTACIÓ PER L'ESCOLA PÚBLICA. De tots i totes - Dijous 23 d'octubre - 18:30 h - Plaça M. Agustina

L'AMPA convoca a mestres i famílies a les 18 h a la plaça de Sta Clara per anar tots junts cap al lloc d'inici de la manifestació.



L'escola Herrero és una de les 5 escoles afectades per les retallades d'unitats escolars a Castelló. Retallar unitats en una escola pública significa que el seu futur serà incert, per no dir ben negre. La reducció d'alumnat a l'escola Herrero afectarà, les famílies, als xiquets i xiquetes, als mestres, a les activitats extraescolars, al menjador escolar, als veïns, al barri. 


La conselleria d'educació està abandonant les escoles públiques més velles enlloc de reformar-les i adaptar-les a les necessitats. El districte únic a la ciutat de Castelló només beneficia a les escoles concertades i perjudica a les famílies que no volen o no poden portar els seus fills a una escola lluny de casa i prefereixen l'escola que està més a prop de casa.

L'augment de la ràtio per aula (de 25 a 30 alumnes per classe) no beneficia ningú i perjudica l'atenció personalitzada dels xiquets i xiquetes.

A l'escola Herrero, a més de retallar-nos una unitat escolar la Conselleria d'Educació ha decidit que el programa d'ensenyament siga en CASTELLÀ en contra de la decisió UNÀNIME del Consell Escolar que va aprovar que el programa d'ensenyament fora en VALENCIÀ.

PER LA RECUPERACIÓ DE LA UNITAT SUPRIMIDA.
CAL DEFENSAR L'ESCOLA PÚBLICA, LA NOSTRA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada