dijous, 5 de febrer del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 28 de gener de 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA
28 de gener de 2015
15:30 h

-S'informa a la junta d'alguns dels temes tractats durant la reunió del Consell Escolar del 19 de gener de 2015. [Resum dels temes tractats durant el Consell Escolar de 19/01/2015: http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2015/01/resum-dels-temes-tractats-en-la-reunio.html]
-La junta, tal i como es va aprovar en l'última assemblea de l'AMPA, dona suport al sopar PER L'ESCOLA PÚBLICA del Bisbe Climent del dijous 29/01.

-S'aprova demanar assessorament a la inspecció educativa i a la FAPA per a resoldre 3 dubtes d'interpretació de normativa vinculada amb les reunions del consell escolar i amb les activitats extraescolars de migdia.
-S'aprova demanar a la direcció de l'escola que l'exposició de Metges sense fronteres (MSF) que estarà a l'escola del 2 al 6 puga estar oberta a les famílies durant la vesprada del divendres 6.
-S'aprova donar suport i difusió al acte que ESCOLA VALENCIANA ha convocat a València per al dissabte 21 de febrer. Cercavila reivindicativa a València. Escola Valenciana.
-S'aprova donar més difusió al Banc de llibres a través d'un correu electrònic i cartells informatius. 
-S'aprova demanar una nova reunió amb la direcció per tractar els següents temes: Jornada intercultural i de portes obertes, baixes i substitució de professorat, Carnestoltes, Magdalena, . Serà durant el mes de febrer.
-S'aprova oferir a la direcció de l'escola la col·laboració de l'AMPA en la realització del Carnestoltes.
-S'aprova oferir a la direcció de l'escola la col·laboració de l'AMPA en la realització dels actes del divendres anterior a l'inici de la Magdalena.
-S'aprova organitzar una JORNADA INTERCULTURAL I DE PORTES OBERTES el dissabte 25 d'abril de 2014 on les famílies d'altres païssos puguen ensenyar-nos les seues costums, tradicions, cultura, religió, música i literatura. El mateix dia també es realitzarà la jornada de portes obertes adreçada a totes les famílies, veïns i ciutadans que vulguen visitar el centre. Caldrà contactar directament amb famílies nouvingudes i d'altres païssos d'origen.
-S'aprova intentar donar difusió a totes les activitats docents que no es realitzen a l'escola (excursions, xarrades, etc) i a totes les activitats esportives que els equips de l'escola Herrero realitzen (Bàsquet, Voleibol, etc).
-S'aprova realitzar més activitats familiars (relacionades amb la poesia i la música) durant alguns dissabtes del mes de maig, encara per concretar. 
-La situació de les peticions de manteniment realitzades a l'ajuntament estan igual, és a dir, pendents de visita o d'avaluació. 
-S'informa a la junta que l'assemblea de FAPA del dia 31/01 és decisiva per a afrontar el moment de crisi i el futur de FAPA Penyagolosa dins de la Confederació Gonzalo Anaya. Davant de la proposta de l'actual junta de FAPA d'eixir de la Confederació majoritària d'AMPA d'escoles públiques, a'aprova i es defèn que el nostre representant a l'assemblea vote a favor de la continuïtat dins de la Conf. Gonzalo Anaya.
-S'aprova preguntar i consultar a la FAPA sobre les notícies publicades en premsa al voltant de los "Nuevos cambios fiscales Hacienda obliga a asociaciones, clubs y collas a tributar por Sociedades". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada