dimecres, 11 de febrer del 2015

Resum de la reunió entre la direcció de l'escola i l'AMPA - 11/02/2015

  • Es va acordar que l'AMPA col·laborarà en la gravació en vídeo del FESTIVAL de Carnestoltes i en la introducció dels temes musicals durant el festival. També s'acordà que l'AMPA col·laborarà el dia de la dansà de la Magdalena (divendres abans de les festes) repartint la xocolata a tots els xiquets i xiquetes i comprant magdalenes.
  • L'AMPA va informar a la direcció de l'escola del projecte de realització d'una Jornada Intercultural i de Portes Obertes (25/04/2015) i que ens agradaria que l'escola s'implicara en aquest projecte. La direcció ens ha donat el seu vist i plau i col·laborarà en tot el que puga. El dia pot canviar segons es publique el calendari de preinscripció del curs que ve. Es realitzarà una inscripció prèvia de totes les famílies que vulguen col·laborar i informarem del projecte a totes les famílies.
  • L'AMPA va informar a la direcció de l'escola de la intenció d'organitzar més activitats familiars durant alguns dissabtes de maig per a "fer escola" i que les famílies ens coneguem més. Es va parlar de dues activitats:
-Audicions musicals amb alumnes de l'escola que toquen algun instrument.
-Recital de poesia.
  • L'AMPA va informar que continuem amb el idea/projecte de repintar o substituir els murals de les parets del pati. Algun dissabte del mes de maig o de juny.
  • L'AMPA va informar de la reunió informativa de l'AMPA amb les famílies que volen acudir al pregó i a l'ofrena el 27/02/2015 a les 17h al menjador i de la circular informativa que s'enviarà previament.
  • La direcció ens informa que sobre les queixes d'algunes famílies d'altes sobrevingudes i amb poca justificació dins de l'especialitat d'audició i llenguatge les famílies poden posar-se en contacte amb la mestra especialista i/o amb la direcció, seguint el protocol que vam acordar a principi de curs.
  • La direcció ens informa que la mestra d'anglès que està de baixa està coberta amb una mestra substituta.
  • La direcció ens informa que les jubilacions, encara que estiguen previstes se substitueixen el segon dilluns després de la jubilació, igual que les baixes per malaltia i no es pot demanar abans la substitució per evitar que els alumnes es queden sense tutor.
  • La direcció ens informa que les peticions de manteniment preferents (canvi de sentit de les portes d'accés als aularis, instal·lació de gas ciutat a la cuina del menjador, escala d'emergència per a l'ala est de l'edifici) estan igual, pendents. Se'ns ha recordat que l'absència d'escala d'emergència al costat Est de l'edifici, segons la conselleria d'Educació, és totalment legal al tractar-se d'un edifici antic.
  • L'AMPA informa a la direcció que ha començat el termini d'inscripció al Banc de llibres. Recordem a la direcció que ens agradaria que els llibres de text es canviaren el mínim possible d'un curs a un altre, encara que entenem que pot haver canvis puntuals justificats per canvis de currículum o de contingut.
  • En relació a l'Aula per a fer deures a migdia, i degut a la manca de disciplina i bon comportament d'alguns xiquets i xiquetes inscrites, s'acorda que l'AMPA enviarà un correu a totes les famílies que estan inscrites per recordar que és una activitat voluntària, que és una activitat per a fer deures i que pot resultar útil també per a llegir o estudiar però no per a molestar als companys i companyes.
  • L'AMPA s'ofereix per a col·laborar en la setmana cultural de l'escola: Recollida de llibres per a intercanvi - Recollida i publicació o exposició de propostes dels xiquets: Com t'agradaria que fos l'escola Herrero?
  • L'AMPA informa a la direcció del Taller/curs/sessió d'Introducció a les Xarxes Socials per a mares i pares. 20 i 27 de febrer de 19 a 20 h. Se'ns informa de l'aula on podrem realitzar aquestes dues sessions informatives.
  • Entre els dies 2 i 6 de març hi haurà a l'escola una exposició fotogràfica i explicativa sobre Metges sense Fronteres. L'AMPA planteja la possibilitat que alguns dies de la setmana en un horari concret estiga accessible l'exposició per a les famílies. S'acorda que l'exposició estarà oberta a les famílies el dimecres 4 i el dijous 5 de 17 a 18:30 h
  • La direcció informa a l'AMPA que ja arribat el fluor que havien demanat a la conselleria de Sanitat. 45 dies després d'haver-lo demanat ha arribat. Recordem que l'AMPA col·labora en el programa bucodental de la conselleria de Sanitat en la distribució de fluor cada dijous de matí durant tot el curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada