dimarts, 10 de febrer del 2015

Resum dels temes tractats en la reunió del Consell Escolar - 4/02/2015

Reunió del Consell Escolar.
4 de febrer de 2015.

19 h
Aula de música de l'escola Herrero.

  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior reunió.
  • La directora (Pilar Fuster) informa als membres del Consell Escolar del balanç econòmic del menjador del darrer quatrimestre de 2014 (01/09/2014 - 31/12/2014).
-El saldo del menjador a 31/12/2014 és de 75.399 euros. 
-S'informa també als membres del Consell que la Conselleria d'Educació encara no ha abonat a l'escola 33.000 euros en concepte de beques i funcionament, corresponents als mesos d'octubre, novembre i desembre de 2014.
-S'informa al Consell que ha decidit la compra de safates, gots i utensilis per al menjador per un valor d'uns 3000 euros.
  • La directora informa al Consell sobre el balanç de gestió econòmica de 2014 de l'escola. Informa que el nou equip directiu és responsable de la comptabilitat a partir de setembre i que de la part anterior és responsable l'anterior equip directiu. El saldo d'ingressos i despeses de l'escola és de 103.521 euros i s'informa que la Comissió Econòmica del Consell Escolar ha decidit realitzar una regularització econòmica de 522 euros corresponent a l'etapa de l'anterior equip directiu.
  • La direcció informa al Consell Escolar que l'escola sol·licitarà a Conselleria d'Educació l'ampliació del ample de banda d'Internet. Ara l'escola té 6 Mb d'ample de banda i es sol·licitarà el màxim possible. També es debat sobre la possibilitat de connectar totes les aules a la xarxa d'Internet amb cable perquè la senyal arribe a les aules amb més claredat i sense interrupcions. S'acorda que es demanarà pressupost.
  • La directora informa que es dotarà a cada aula del centre amb 300 euros per a despeses de material d'aula (llibres, joguets per a infantil, etc). A proposta de mares i pares i dels mestres s'acorda que s'intentarà coordinar-se entre els professors de cada cicle per a la compra del material i que només es realitzarà la despesa quan siga necessària. En total la despesa en material suposarà 6000 euros per a tota l'escola.
  • La direcció informa al Consell que les proves diagnòstiques que es realitzaran en aquest curs amb l'aplicació de la LOMQE a l'alumnat de 1r, 3r i 4t de primària seran durant el mes de maig de 2015.
  • La directora informa als membres del Consell que ha consultat a la inspecció de Conselleria d'Educació sobre la incorporació a l'ordre del dia i el sentit del punt "Precs i preguntes" i que encara no ha rebut una resposta concreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada