dimarts, 15 de setembre del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 9/9/2015

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dimecres 9 de setembre de 2015.



-Demanar una reunió amb la direcció a principis d'octubre per parlar entre altres coses de: espai d'oci, lectura i descans a migdia. Promoure altres jocs alternatius al futbol durant el pati. Demanar, de nou un espai per a l'AMPA i per al Banc de Llibres. Proposar per al curs que ve al Consell Escolar una comissió de Banc de Llibres i proposar bancs de llibres d'aula. Preguntar per la Castanyada, si es farà i com podem col.laborar. Informar a la direcció sobre el Correllengua (2/10/2015). Proposar i parlar sobre quin cap de setmana podríem fer el Com sona l'Herrero... I qualsevol tema que es puga plantejar des del col·lectiu de famílies.

-Oferir 3 tallers de 2 mesos per a les mares i pares (Valencià, Ioga, Batucada i altres que puguen interessar a grups de mares i pares). I si funcionen continuar-los. Una vegada tinguem els interessats i l'horari preferent es buscarà professorat.

-Convocar reunió informativa de l'AMPA adreçada a totes les famílies, sobretot les noves, per al dimecres 7/10 a les 17 h  i aprofitar la reunió per a cobrar la quota del curs 2015 en ma eixe dia i inscriure les famílies que volen inscriu-re's a l'AMPA.

-Entre el 15 i el 20 de setembre s'hauria de traure el dossier de presentació de l'ampa amb les activitats. Hem de tornar a quedar per parlar i concretar.

-Fer un escrit a les famílies del banc de llibres agraïnt la col.laboració i estirant les orelles a alguns i recordant obligacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada