dijous, 24 de setembre del 2015

Correllengua 2015 a Castelló de la Plana - 2 d'octubre - 20 h - Plaça Major (cantó amb c. Arxiprest Balaguer)




El proper divendres 2 d'octubre de 2015 se celebrarà el tradicional Correllengua, una cercavila pels carrers de Castelló que acompanya la Flama de la Llengua, des de l'IES Sos Baynat fins l'estàtua del Rei Jaume I.

En l'edició d'enguany l'organització del Correllengua ha volgut que la comunitat escolar del CEIP Herrero porte la flama durant l'últim relleu com a record i homenatge a la nostra lluita en defensa de la dignitat de l'escola pública i perquè entre tots i totes hem aconseguit que torne la línia en valencià a la nostra escola. Com altres anys, l'AMPA de l'escola Herrero convoca i convida a participar a tots els membres de l'escola (mestres i famílies) que estigueu interessats en acompanyar la Flama de la Llengua i l'animació de carrer que l'acompanya. La cita és a les 20 h a la plaça Major, al cantó amb el carrer Arxiprest Balaguer.

El Correllengua 2015 està dedicat a Ramon Muntaner (cronista d’un dels períodes de més esplendor de la nostra història) i a Ovidi Montllor (actor, poeta i cantant, referent de la nostra cultura més recent).

Manifest del Correllengua 2015 i materials didàctics


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada