dimecres, 23 de setembre del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 16/09/2015

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dimecres 16 de setembre de 2015.

-S'acorda l'oferta d'activitats extraescolars organitzades per l'AMPA i fer difusió a través del Dossier de l'AMPA que es farà arribar a totes les famílies. Al dossier també s'informarà de les activitats organitzades pel Patronat d'Esports.
-S'acorda fer un cartell per a anunciar la reunió informativa de l'AMPA del proper 7 d'octubre de 2015.
-S'acorda enviar un correu electrònic a la direcció del centre demanant que s'indique en un cartell l'horari de recollida dels xiquets que acudeixen al menjador.
-S'informa a la junta que ja hem demanat una reunió amb la direcció i que la reunió serà el proper dia 14 d'octubre a les 15:30 h.
-S'acorda que després de la reunió informativa del 7 d'octubre es recolliran les sol·licituds de nous membres de l'AMPA i també es cobraran en mà les quotes de l'AMPA.
-S'acorda trametre la devolució dels llibres nous que han sobrat i que estaven destinats al banc de llibres
-S'acorda que qualsevol família interessada en els llibres usats del banc de llibres hauran de fer-se membres del banc i membres de l'AMPA i que la quota per llibre serà de 5 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada