dilluns, 23 de maig del 2016

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - divendres 20 de maig de 2016

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dijous 20 de maig de 2016

1. El dilluns 23 s'inciarà la recollida de fotos per a l'elaboració de les orles de l'alumnat de 6é. La recollida es realitzarà fins el divendres 27 de maig. S'acorda traure un llistat de socis actualitzat i recollir els noms dels mestres que han impartit classes a l'alumnat de 6é.

S'acorda també demanar orxata i granissat per al dia del lliurament de les orles, el dijous 16/06. Caldrà recordar a les famílies que el dijous 26 a les 19h hi ha reunió preparativa de la festa de graduació de 6é.

2. Preparació de l'Assemblea del dijous 26 de maig: acta anterior, comptes, renovació junta, activitats, altres, etc
S'acorda plantejar que les extraescolars de migdia no es convoquen i animar a Cuinatur a oferir a migdia més varietat en les activitats (p.e. animació a la lectura, competicions de jocs de taula, etc).

3. A la junta de l'AMPA hi ha preocupació per la manca de personal en l'equip directiu del centre des de fa 2 mesos i es proposa convocar consell escolar urgent pel tema de #XarxaLlibres i altres que puguen sorgir d'ací al dia de la convocatòria.

4. De cara a la Festa de Fi de curs (17 de juny) s'acorda demanar pressupost per a les taules i cadires, disco-mòbil i animació.

5. S'acorda pujar la quota anual de l'AMPA de 18 a 20 euros per família.

5. En relació a la continuació #PintaEscola. El dijous 26, després assemblea, es projectarà i marcarà el rètol de ESCOLA HERRERO i les frases pendents en urdu i hebreu Portarem més cartons per a protegir el terra, necessitarem un allargador de corrent més llar i s'haurà de sol·licitar la clau de la porta del pati. Utilitzarem la pintura que va sobrar en l'anterior #PintaEscola i no caldrà adquirir més.

6. S'acorda sol·licitar a la direcció la instal·lació de software educatiu per als ordinadors de l'aula d'informàtica. Es veu que els nous ordinadors no tenen instal·lades suficients aplicacions educatives.


7. S'acorda participar en la Festa per l'escola pública del dissabte 28/05 a les 16 h a la plaça Sta Clara. S'acorda comprar orxata (2 caixes) i fartons (1 caixa) per a repartir durant la festa i portar material per a algun taller. Ens faran falta almenys 3 taules plegables. El material el deixarem amanit la vesprada de divendres després del #PintaEscola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada