divendres, 27 de maig del 2016

Resum de l'Assemblea ordinària de l'AMPA del dijous 26 de maig de 2016

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de l'assemblea ordinària de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 26 de maig de 2016. En aquesta ocasió han assistit 25 sòcies i socis de l'AMPA.

  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior assemblea realitzada el passat 19 de novembre de 2015. En el següent enllaç teniu l'acta de l'assemblea ordinària anterior: http://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2015/10/assemblea-ordinaria-de-lampa-ceip.html
  • S'informa a l'assemblea del balanç econòmic. El saldo actual de l'AMPA a 13/5/2016 és de 2316,53 euros. Enguany l'AMPA ha tingut unes despeses de 4992,55  euros.
  • S'informa a l'assemblea de les activitats que s'han realitzat durant el curs. 
  • Es proposa a l'Assemblea si hi ha algun soci que vol formar part de la junta de l'AMPA i s'incorporen a la junta dos noves sòcies: Míriam Mestre i Eva Martos.
  • En relació a les activitats extraescolars s'acorda tornar a consultar a la direcció si es poden realitzar durant el migdia alumnes que no es queden al menjador. També s'acorda continuar oferint activitats extraescolars i animar a l'empresa de menjador a que també organitze diverses activitats relacionades amb temes no curriculars: alimentació, música, dansa, jocs de taula, etc.
  • En relació al Banc de Llibres s'informa a l'assemblea que el Banc de llibres del CEIP Herrero es fusionarà amb el nou Banc de llibres que totes les escoles tindran l'obligació de crear i que estem a l'espera de la convocatòria de Consell Escolar del centre que crearà una nova comissió de Banc de llibres i decidirà totes les qüestions relacionades amb aquest assumpte. L'AMPA és favorable a la creació de bancs de llibres d'aula i que cada aula gestione amb el tutor i les famílies el seu banc amb la coordinació global de la Comissió.
  • En relació a la festa de fi de curs que se celebrarà el divendres 17 de juny de 2016, s'acorda que una vegada es col·loquen al seu lloc totes les taules i cadires per sopar la zona de les gàbies s'encerclarà amb una cinta perquè no puguen pujar els xiquets pel risc que suposa.
  • Es parla del tema del calor extrem i del sol al pati de l'escola. Després de descartar envel·lats pel seu cost, algun membre de l'AMPA planteja la possibilitat de plantar arbres al pati (en llocs on no molesten) i de recomanar l'ús de gorres durant les hores de pati durant els mesos de maig/juny i setembre/octubre. S'acorda també consultar a la direcció del centre si serà possible utilitzar la gorra per part dels xiquets i si ho impedeix o no alguna norma interna del centre.
  • Les mares i pares de 6é aprofitaren el dia de l'assemblea per citar-se abans i tractar el tema de la festa de graduació per a l'alumnat que acaba enguany primària i passa a secundària i que se celebrarà el dijous 16 de juny.
Us recordem que si us interessa que a la junta o a les assemblees de l'AMPA es tracte algun tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals tractarem o hem tractat, només cal que ens envieu un mail a la adreça de correu electrònic de l'AMPA: ampa.cp.herrero@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada