divendres, 2 de desembre del 2016

Resum de l'assemblea ordinària de l'AMPA escola Herrero - 23 de novembre de 2016

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de l'assemblea ordinària de l'AMPA escola Herrero realitzada el dia 23 de novembre de 2016 al menjador de l'escola, a les 19 h de la vesprada.


1. Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior assemblea que està disponible al següent enllaç:

2. Nombre de socis

En l'actualitat hi ha 64 famílies sòcies de l'AMPA i encara hi ha algunes famílies sòcies pendents de pagar la quota. S'acorda enviar un nou correu electrònic recordant a les famílies el pagament de la quota i després un correu individual a les famílies que considerem que s'han oblidat i que continuen interessades en fer-se de l'AMPA. Esperem arribar a 80.
Es valora que som molt pocs socis per a poder fer tasques i que caldrà realitzar alguna mena de campanya entre les famílies per a augmentar la quantitat de socis.Informació de possibles vacants en la Junta i renovació de càrrecs. Qualsevol mare o pare interessat/interessada pot formar part de la junta de l'AMPA.

3. Incorporació de nous membres a la junta de l'AMPA.

S'incorpora a la junta un nou pare de primer d'infantil, Víctor Sabio Collado i es dona de baixa Begoña Villapun al canviar-se d'escola. Agraïm a Begoña Villapun tota la feina realitzada durant aquest anys que ha estat a la nostra escola.

4. Informar a l'assemblea de les activitats de l'AMPA

Es va informar a l'assemblea que de totes les activitats extraescolars oferides per l'AMPA s'estaven realitzant tres per falta d'inscripcions en la resta: futbol, ball modern i patinatge. A més, també s'estan realitzant les altres 3 activitats extraescolars del Patronat d'Esports: Multiesportiva, Bàsquet i Voleibol. Cal destacar les dificultats que han hagut per arribar a formar un grup mínim perquè es puga realitzar l'activitat de multiesportiva.

Es va informar a l'assemblea dels preparatius per al pròxim Mercat Solidari de Nadal del proper 17 de desembre. S'acorda que la recaptació anirà per a l'associació MEF2C (http://www.asociacionmef2c.com)i que es deixarà una caixa de donatius perquè els assistents puguen donar el que vulguen.

Es va informar a l'assemblea que hi ha una mestra de l'escola que està organitzant una Jornada de Salut Escolar i necessita mares, pares, amics o coneguts voluntaris perquè des de l'equip directiu se li ha dit que no hi ha diners disponibles per a pagar a professionals. L'AMPA i els mares i pares del Consell Escolar s'han posat en marxa i s'han trobat voluntaris especialistes en infermeria, odontologia, fisioteràpia, òptica i pediatria. La jornada està prevista que es realitze durant el mes de gener i estarà adreçada a tota la comunitat escolar.

5. Situació de les peticions de manteniment, reforma del menjador escolar, rehabilitació integral, col∙laboració amb l'escola i resum de les reunions periòdiques amb l'equip directiu, amb la inspecció educativa i amb la Direcció Territorial d'Educació. 

S'informa a l'assemblea de la situació de les reformes del menjador escolar i de la rehabilitació integral tal i com ens van informar des de la DT de la Conselleria d'Educació (a petició d'ells) i que ja vam resumir en el següent enllaç: 

S'informa a l'assemblea de la reunió que una representació de la junta va tindre amb la inspecció educativa a petició d'aquesta el passat 10 de novembre de 2016. En el següent enllaç teniu disponible el document que vam facilitar a la inspecció. https://docs.google.com/document/d/1cjdcJN0uAQjkWW1_wpEycvgobciEXDU4LS2Rvn3vOEQ/edit?usp=sharing

La inspecció ens va dir que en 15 dies la direcció del centre es reuniria amb nosaltres per solucionar aquestes peticions i problemes. Com que ja han passat més de 15 dies l'assemblea acorda que l'AMPA es pose en contacte de nou amb la inspecció a través del correu electrònic comunicant la situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada