dimarts, 20 de desembre del 2016

INICIACIÓ DEL PROCEDIMENT PER A CANVIAR (O NO, SEGONS DECIDIM ENTRE TOTS) LA JORNADA ESCOLAR DEL CEIP HERRERO

Tal i com l'AMPA us ha informat recentment, en l'últim Consell Escolar Extraordinari del passat 29 de novembre es va aprovar iniciar els tràmits per a elaborar un projecte de Jornada Contínua al CEIP Herrero.

Iniciar els tràmits no vol dir encara que l'escola Herrero vaja a canviar de jornada escolar, sinó que s'intentarà consensuar entre el claustre de professorat i les mares i pares (representants de l'AMPA i del Consell Escolar) un projecte que puga servir no tan sols per a canviar la jornada sinó per a millorar el projecte d'escola, garantir els serveis i activitats educatives que ja tenim i millorar-los, si és possible.

Les mares i pares membres de l'AMPA i del Consell Escolar som conscients que no hi ha cap estudi concloent que ens diga quina jornada escolar és la millor per als xiquets (ja ens agradaria) i que iniciar els tràmits per a canviar-la suposa un risc. També som conscients dels pros i contres de canviar la jornada escolar i que la decisió de cada família d'optar per una jornada o altra no depèn només del que ens agradaria sinó d'altres factors, com la jornada laboral, la proximitat al centre, la disponibilitat de familiars, etc.

Per a intentar consensuar aquest projecte de canvi de jornada en comú, s'ha creat una comissió entre famílies i mestres que està elaborant un projecte que per la nostra part volem que sigue realista, sincer, clar i molt informatiu, que informe dels pros i contres del canvi, que es duga a terme, que intente millorar l'escola i que estigue integrat en el Projecte Escolar del Centre (PEC). Ja s'han fet algunes aportacions en aquesta direcció després de dues reunions de la comissió (encara hi haurà alguna més) i voldríem que totes les mares i pares que vulgueu participar aporteu idees i propostes. Per això, qualsevol idea o proposta per al projecte de jornada contínua la podeu fer arribar al següent correu ampa.cp.herrero@gmail.com i farem el possible per incorporar-la al projecte.

Tant si s'arriba a consensuar entre tota la comunitat escolar un projecte de canvi de jornada escolar, com si no s'aconsegueix i es tracta d'una projecte només del claustre de mestres, aquest encara haurà de passar altres tràmits (alguns externs al centre) per a poder ser votat finalment per totes les famílies:

-Autorització (o no) del canvi d'horari escolar per part de l'Ajutament de Castelló. És el que s'ha sol·licitat amb la iniciació del procediment.
-Aprovació (o no) per part de les 2/3 parts del Consell Escolar del centre.
-Autorització (o no) per part de la Conselleria d'Educació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada