dijous, 26 d’octubre del 2017

Resum de la reunió de l'AMPA amb la Inspecció Educativa de Conselleria d'Educació - 18/10/2017

Resum de la reunió de l'AMPA amb la Inspecció Educativa de Conselleria d'Educació
18/10/2017
13 h


A petició de l'AMPA escola Herrero el passat dijous 18 d'octubre representants de les mares i pares es van reunir amb la inspecció educativa per manifestar la nostra queixa pel retard en comunicar l’autorització del canvi d’horari escolar (la resposta va arribar el 6 d’octubre al centre) que ha provocat que s’implante una vegada iniciat el curs amb el que suposa de molèstia i trastorn per a l’organització del centre, per al professorat i per a les famílies.
La resposta de la inspecció educativa va ser que la sol·licitud que es va realitzar a finals del mes de juny de 2017 es va traspaperar i que no es va iniciar la seua tramitació fins al mes de setembre. Per això es va resoldre la sol·licitud a finals de setembre i es va comunicar al centre el 6 d’octubre.

També vam voler aprofitar la reunió per consultar si les obres de la cuina del menjador van al ritme previst. La resposta de la inspecció educativa va ser que les obres estaran finalitzades a finals del mes d’octubre i està previst que per a novembre ja comence a funcionar el menjador amb la cuina nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada