dijous, 30 de novembre del 2017

Resum Assemblea ordinària AMPA escola Herrero - 23.11.2017

Dijous 23 de NOVEMBRE de 2017
16:45 h
Pati de l'escola

ORDRE DEL DIA
  1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.
S’aprova l’acta anterior que podeu trobar en el següent enllaç: https://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/05/resum-de-lassemblea-ordinaria-de-lampa.html
  1. Balanç econòmic i nombre de socis.
A través del tresorer de l’AMPA s’informa a l’assemblea del saldo actual al compte bancari de l’AMPA (2.783,29 euros) i del nombre de socis que estan al dia en el pagament de les quotes (51 famílies). També s’informa que encara hi ha moltes famílies sòcies que no han abonat la quota d’aquest curs. Es proposa com a solució enviar un missatge personalitzat per WhatsApp a les famílies deutores com a recordatori. Ens repartirem aquest treball entre tots els membres de la junta.
  1. Informació de possibles vacants en la Junta i renovació de càrrecs. Qualsevol mare o pare soci de l’AMPA interessat/interessada pot formar part de la junta.
No hi ha cap canvi en la junta de l’AMPA i la junta actual està formada per Pau Sancho Puerto, president; Jesús Monforte Escriche, secretari; Alberto Castillo Milián, tresorer; vocals: Begonya Barberà, Lourdes Tena, Maria Luis Mundina, Pilar Montañés, Rebeca Agost, Inma Cifre, Mª José Bartoll, Míriam Mestre, Eva Martos, Víctor Sabio, Amparo Grifo Benedito i Antoni Nebot Donyate.
S’aprofita aquest punt per proposar a l’assemblea un canvi en les dinàmiques de funcionament de l’AMPA que provoque una millora en la participació de les famílies sòcies. Es planteja i s’aprova organitzar-nos per projectes i es pot començar durant aquest curs amb uns quants temes concrets com a projectes experimentals i es proposen aquests quatre: Jornada Intercultural/Com sona l’Herrero, Reforma Integral, Canvi de jornada escolar, Festa de fi de curs.
Es proposa que a principi de curs, amb el dossier informatiu, es podrien detallar els diferents projectes que du a terme l’AMPA durant un curs escolar i oferint la possibilitat d’apuntar-se a les famílies a aquell que més li agrade.
Amb la vista posada també en augmentar la participació de les famílies i difondre la nova organització i funcionament per projectes es planteja i s’aprova promoure la relació i contactes en totes les classes de l’escola a través de famílies sòcies de l’AMPA amb reunions puntuals amb cada classe o aprofitant les reunions de tutoria.
En relació a aquest canvi de dinàmiques de funcionament de l’AMPA també es proposa i s’aprova que les reunions de la junta es realitzen en un lloc adequat, còmode i amb una bona planificació que permeta aprofitar al màxim el temps.
  1. Informar a l'assemblea de les activitats de l'AMPA: activitats extraescolars, Mercat Solidari de Nadal, Jornada Intercultural i de Portes Obertes, PintaEscola, Camins Escolars, etc.
S’informa a l’assemblea de les activitats extraescolars que finalment es realitzaran després d’haver canviat lleugerament l’oferta fruit de l’enquesta que vam realitzar a finals del curs passat. També s’informa de les activitats que tenim per davant, en primer lloc del Mercat Solidari.
El PintaEscola es realitzarà però amb la perspectiva de la reforma integral només amb jocs al terra perquè es puguen aprofitar durant el que queda de curs.
El projecte de Senyalització Camins Escolars Segurs (https://decidim.castello.es/budgets/1/investments/4), iniciativa de l’AMPA escola Herrero i aprovat dins dels pressupostos participatius de l’ajuntament de Castelló 2017, seguirà endavant encara que es faça la reforma integral perquè l’entorn de l’escola es pot millorar i fer més amable per a la comunitat escolar igualment i les següents fases dels camí escolar es podran realitzar una vegada estiga la reforma acabaca.
  1. Situació de les peticions de manteniment i de reformes de l’escola: reforma de la cuina del menjador i la rehabilitació integral.
S’informa a l’assemblea de la reunió entre el Consell Escolar i el regidor d’Educació en relació a la rehabilitació integral. El resum està disponible en el següent enllaç: https://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/11/reunio-consell-escolar-regidor.html
  1. Col∙laboració amb l'escola i resum de les reunions periòdiques amb l'equip directiu, amb la inspecció educativa i amb la Direcció Territorial d'Educació.
S’informa a l’assemblea de les reunions que hem tingut entre l’AMPA i l’equip directiu i la conselleria d’Educació. Els resums d’aquestes reunions els teniu disponibles en els següents enllaços:
  1. Precs i preguntes
Es planteja la preocupació de l’AMPA perquè només hi ha hagut 4 candidats per a cobrir els 4 llocs del consell escolar vacants i la manca de substituts per a quan hi haja canvis d’ací 3 anys.
S’informa a l’assemblea que el dijous 30 de novembre està convocat un nou SOPAR EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA al ceip Mestre Canós i s’acorda fer difusió entre els socis d’aquesta activitat reivindicativa de la plataforma AMPAS PER LA PÚBLICA CS, de la qual forma part l’AMPA escola Herrero. https://ampaescolaherrero.blogspot.com.es/2017/11/18e-sopar-en-defensa-de-lescola-publica.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada