dilluns, 27 de novembre del 2017

Resum de la reunió Consell Escolar-Regidor d'educació - 22.11.2017

Reunió Consell Escolar-Regidor d'educació - 22.11.2017


Tema: rehabilitació integral CEIP Herrero.

-A Castelló l'any 2018 està previst reformar 4 escoles: Mestre Canós, Vicent Marçà, Herrero i Elcano. 

-La reforma integral del CEIP Herrero està previst que s'inicie al juliol de 2018 i que acabe abans de setembre de 2019. 

-Durant aquest temps la idea inicial és que l'alumnat anirà a barracons instal·lats davant de la Ciutat de la Justícia. Durant la reunió s'han proposat altres espais més idonis (EPA Pasqual Tirado, Col·legi Menor i altres...) i tots hem estat d'acord en explorar aquestes i altres opcions bé abans d'anar a barracons. 

-Una vegada rehabilitat el CEiP Herrero serà d'una línia perquè la superfície de construcció no dóna per a dos, segons els tècnics de conselleria. A altres coles com el B. Climent tb els passarà igual. Durant el temps que duren les 2 línies am nou edifici n'hi haurà espai perquè l'edifici no es tombarà. Es manté l'estructura. 

-L'avantprojecte de reforma està realitzant-lo la conselleria d’Educació i la licitació segurament la realitzarà l'ajuntament. 

-S'ha plantejat tindre reunions periòdiques entre Ajuntament, CEIP Herrero i Conselleria d'Educació per saber com avança el projecte i participar i aportar idees o modificacions. 

-Els pares i mares proposen que, com a mesura de compensació per la distància de l'escola actual fins on anirà temporalment, conselleria hauria de garantir menjador i transport gratuït a tots. 

El regidor d'educació s'ha compromés a: 

-Vore la possibilitat de l'EPA Pasqual Tirado i el Col·legi Menor com a lloc de reubicació temporal. Tb ha posat la opció de separar els cicles en diferents edificis. 

-Consultarà a la conselleria d'Educació si el transport + menjador gratuït per a tots és possible i consultarà com va l'avantprojecte de rehabilitació i si és possible vore'l per tindre una idea i poder fer aportacions. 

Altres

Durant la reunió també es va acordar continuar amb el projecte de Camins escolars, iniciativa de l'AMPA Herrero aprovada en els Pressupostos Participatius de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada