dimecres, 3 de juny del 2015

FESTA DE FI DE CURS DE L'AMPA DEL CEIP HERRERO - Divendres 19 de juny. 18 h - 24 h

DIVENDRES, 19 de juny de 2015


ACTIVITATS

18 h - 20h: tallers i jocs per a xiquets de totes les edats amb monitors. Taller de cuina a carrec de CUINATUR, empresa encarregada del menjador escolar.

20h: Cadena humana en defensa del CEIP Herrero.

21h: sopar de pa i porta. L'AMPA proporcionarà les taules i cadires. Hi haurà disco­mòbil fins a les 24 h.

Els socis de l'AMPA tindran l’entrada gratuïta i els no socis pagaran 3 euros per persona. Preu únic, independentment de l'hora d'entrada o eixida.

Durant la festa infantil, de 18 h a 20 h, s'haurà de confirmar l'assistència al sopar amb el pagament de l'entrada dels no socis, o la comprovació als socis. En ambdues festes els xiquets/es hauran d'estar acompanyats per adults. Preguem puntualitat a l'hora de sopar, per a muntar les taules i sopar tots a l'hora, ja que a les 21:30 h es tancaran les portes de l'escola.

La festa està dirigida als alumnes, mestres i familiars, i des de l’AMPA demanem respecte per les instal∙lacions del col∙legi (fonts d’aigua, mobiliari, banys, etc.) cedides amablement per l’escola. També demanem que els xiquets/es no portin a la festa joguines, globus o pistoles d'aigua, etc.

Us esperem a tots i totes. Una salutació i bones vacances.

VIERNES 19 DE JUNIO

ACTIVIDADES

18h-20h: talleres y juegos para niños de todas las edades con monitores. Taller de cocina a cargo de CUINATUR, empresa encargada del menjador escolar. 

20h: Cadena humana en defensa del CEIP Herrero.

21h: cena de sobaquillo. El AMPA proporcionará las mesas y sillas. Habrá disco­móvil hasta las 24 h. Los socios del AMPA tendrán la entrada gratuita y los no socios pagarán 2 euros por adulto o niño/a.

Los socios del AMPA tendrán la entrada gratuita y los no socios pagarán 3 euros por persona. Precio único, independientemente de la hora de entrada o salida.

Durante la fiesta infantil, de 18 h. a 20 h., se deberá confirmar la asistencia a la cena, con el pago de la entrada los no socios, o la comprobación a los socios. En ambas fiestas los niños/as deberán estar acompañados por adultos.

Rogamos puntualidad a la hora de la cena, para montar las mesas y cenar todos a la vez, ya que a las 21:30 h se cerrarán las puertas de la escuela.

La fiesta esta dirigida a los alumnos, familiares y maestros y desde el AMPA pedimos respeto a las instalaciones del Colegio (fuentes de agua, mobiliario, aseos, etc.) que amablemente nos cede la escuela. También solicitamos que los niños/as no asistan a la fiesta portando juguetes, globos o pistolas de agua, etc.

Os esperamos a todos y todas. Un saludo y felices vacaciones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada