dimecres, 24 de juny del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 11/06/2015

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dijous 11 de juny de 2015.
  • S'acorden decisions concretes sobre la Festa de 6é i el lliurament de les orles del dia 18/06. Els membres de la junta i les famílies de 6é curs han quedat a les 17h al pati de l'escola per preparar l'acte. També s'acorda demanar orxata i granissat (com altres anys) per a repartir a tots els assistents en acabar l'acte.
  • S'acorden decisions concretes sobre la Festa de fi de curs de l'AMPA del dia 19/06: Imprimir cartells perquè es puga separar els residus en diferents bosses, imprimir cartells grans amb la normativa i preu per a la porta d'accés, unificar preus d'entrada a 3 euros, recollir lot de degustació i gots de Coca-cola, comprar bosses de fem grans, imprimir cartells grans de la cadena humana de les 20 h per a la porta d'accés, demanar les claus de tots els espais del pati per al dia de la festa, distribució de torns des de les 18 h a les 20 h, parlar amb les dones de la neteja perquè realitzen la neteja del dissabte, comprar un pernil per sortejar-lo, revisar si tenim tires de números i si no comprar-ne més, imprimir llistes de socis i imprimir informació de l'AMPA.
  • S'acorda demanar al centre un espai per a guardar els lots del banc de llibres i s'acorda quedar el 25 de juny de 17:30 h a 18:30 h per a la 1a reunió de les famílies del banc de llibres. També s'acorda enviar un correu recordatori a les famílies que formen part del banc on s'explique com realitzar la devolució dels llibres i informant de la 1a reunió.

Com sempre, us recordem que si us interessa i voleu que es tracte algun altre tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals parlem en aquestes reunions, només cal que ens envieu un mail a l'adreça de correu electrònic de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada