dilluns, 26 d’octubre del 2015

ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L'AMPA CEIP HERRERO - 19 de novembre de 2015 - 19:30 h

Us convoquem a l'assemblea ordinària de l'AMPA que tindrà lloc el DIJOUS DIA 19 DE NOVEMBRE DE 2015 a les 19.30 h al menjador de l'escola.



ORDRE DEL DIA

1.Lectura de l'acta anterior.
2.Balanç econòmic i nombre de socis.
3. Informació de possibles vacants en la Junta i renovació de càrrecs. Qualsevol mare o pare interessat/interessada pot formar part de la junta de l'AMPA.
4. Informar a l'assemblea de les activitats de l'AMPA: activitats extraescolars, banc de llibres, Com sona l'Herrero, Mercat Solidari de Nadal, situació de les peticions de manteniment, col∙laboració amb l'escola, resum de les reunions periòdiques amb l'equip directiu.
5. Informar a l'assemblea de les mobilitzacions que s'estan convocant en defensa de l'escola pública: Manifestació 14N per l'escola pública, sopars en defensa de l'escola pública, etc.
6. Precs i preguntes.

Us informem que aquesta assemblea ordinària coincidirà en el dia del 10é SOPAR PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA AL CEIP BISBE CLIMENT. Aquesta coincidència no és casual i s'ha fet perquè des de la junta volem animar-vos a assistir, concentrar les convocatòries al mínim possible i promoure la màxima participació en les dues activitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada