dilluns, 30 de novembre del 2015

MERCAT SOLIDARI DE NADAL - Dissabte 12 de desembre de 2015 - d'11 a 13 h

Un altre any demanem la vostra col·laboració en la recollida de joguets, jocs de taula, objectes de decoració nadalenca i DVD infantil, que vulgueu donar i que estiguen en bon estat, complets i nets.

La recollida es farà durant els dies 3, 4, 9, 10 i 11 de desembre a les 9 h, en la part interior de la porta d’accés al centre. Després de la seua valoració els joguets es posaran a la venda a un preu simbòlic (entre 0'50 i 3 euros) durant la celebració del Mercat Solidari que s'instal·larà el dissabte 12 de desembre al pati de l'escola i que estarà obert a tot el públic (familiars, amics, coneguts, etc). Els beneficis obtinguts es destinaran a l’ONG Metges sense Fronteres.



ACTIVITATS

  • Degustació informal de coques i pastissos. Les famílies que vulguen participar poden portar alguna cosa per menjar i intercanviar/compartir entre tots (coques, pastissos, café, infusions, etc). 
  • Tallers: maquillatge, ornaments, targetes nadalenques i globoflexia. Amb la col·laboració de Estudi Serradal i Sagals, empreses d’activitats extraescolars de l’escola.
  • Sorteig d’una cistella de productes ecològics d’alimentació gràcies a la col·laboració de Cuinatur, empresa gestora del menjador de l’escola Herrero.

Us animem a que vingueu i participeu d'aquesta festa que l'AMPA de l'escola Herrero organitza amb moltes ganes i il·lusió.


Les mares i pares que vulgueu ajudar els dies de la recollida de joguets només cal que acudiu a les 9 h a la porta de l'escola.

https://www.facebook.com/events/529135527252607











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada