dijous, 19 de novembre del 2015

Resum de la reunió entre l'AMPA i l'equip directiu - dimecres 18 de novembre de 2015

El dimecres 18 de novembre a les 16:15 h es va reunir una representació de la junta de l'AMPA amb l'equip directiu per tractar una sèrie d'assumptes pendents i uns altres nous.

Durant la reunió es van tractar els següents temes i es van aprovar els següents acords:

-La direcció del centre ens informa que ja disposem d'un nou espai per a l'AMPA compartit amb l'escola per a altres necessitats a la 2a planta de l'edifici. Només puguem farem el trasllat de mobiliari i altre material.

-A la petició de l'AMPA d'obrir un espai de jocs de taula i de lectura durant el migdia la direcció ens ha informat que, de moment, no és possible. 
L'AMPA i les mares i pares representants del Consell Escolar havíem entés, i així es va dir al Consell Escolar i durant una reunió entre l'AMPA i l'equip directiu, que la contractació d'una nova monitora per a l'horari de menjador "facilitaria poder tindre a disposició dels xiquets aquest espai de lliure accés com a alternativa als jocs del pati. Insistirem en la petició d'aquest espai en la propera reunió del Consell Escolar i si no se'ns fa cas obrirem altres vies de reclamació.

-Informem a l'equip directiu de les persones de la junta de l'AMPA que estaran en la taula electoral durant la jornada electoral del 26 de novembre. Recordem que la taula electoral estarà oberta de 8.45-9:15, de 12:30-12:45 i de 17 a 19 h.

-L'AMPA informa a l'equip directiu que el Mercat Solidari de Nadal serà el proper dissabte 12 de desembre de 2015, que els joguets es recolliran durant els dies 3, 4, 9, 10 i 11 de desembre i que Cuinatur, Serradal S.L.L. i el grup Trobadorets col·laboraran també enguany.

-S'acorda ajornar l'activitat Com sona l'Herrero per al 3r trimestre del curs 2015-2016.

-L'AMPA va informar al centre de l'existència d'unes escletxes a la façana de l'edifici i l'equip directiu ens ha informat que ho ha posat en coneixement de l'arquitecte municipal.

-A consulta de l'AMPA sobre la situació del projecte per a organitzar els jocs durant l'hora del pati i intentar promoure altres jocs diferents al futbol, l'equip directiu ens informa que el claustre està duent a terme el projecte, sense més informació.

-En relació a les obres pendents de l'escola. L'equip directiu informa a l'AMPA que les obres de la cuina es realitzaran a l'estiu de 2016 i incloura 2 o tres piques perquè els xiquets puguen rentar-se les dents i instal·lació de gas natural. Es pintarà l'interior de l'edifici durant el Nadal de 2015 i el nou cablejat elèctric (i potser també de cable d'Internet) es realitzarà durant les vacances de Pasqua de 2016.

-A consulta de l'AMPA sobre si els xiquets de l'escola han de baixar de l'aula acompanyats del mestre o no, l'equip directiu ens informa que sí, que tots els xiquets i xiquetes del centre han de baixar al pati acompanyats del mestre.

-L'equip directiu demana a l'AMPA que no hi haja tanta saturació de cartells informatius a les parets de l'edifici i que es col·loquen tots en un lloc. L'AMPA respón que es tractarà la petició durant la propera reunió de la junta.

-A consulta de l'AMPA sobre què cobreix l'assegurança escolar, l'equip directiu informa que en cas d'accident amb danys materials o personals s'han de seguir els següents passos: realitzar un informe de danys a tercers segons el model de conselleria que ha d'omplir el tutor, o el mestre que ha vist l'accident, el director dóna el vist i plau i això s'envia a Conselleria a la secció de Gestió econòmica que pot donar el vist i plau o no. En cas afirmatiu, s'envia tota la documentació a la seu de Conselleria a València i allí es resol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada