dimecres, 11 de novembre del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - dimarts 10 de novembre de 2015

Us informem dels acords i dels temes tractats durant la reunió de la junta de l'AMPA del passat dimarts 10 de novembre de 2015.

  • S'acorda informar a la comissió de manteniment del Consell Escolar de proposar la instal·lació de 2 o 3 serveis en la reforma prevista de la cuina del menjador perquè els xiquets que no necessiten puguen raspallar-se les dents després del menjador.
  • S'acorda continuar amb el projecte de realitzar, conjuntament amb la direcció de l'escola, l'activitat Com sona l'Herrero el dissabte 19 de desembre de 2015.
  • S'acorda que el Mercat Solidari de Nadal serà el dissabte 12 de desembre de 2015 i que els dies de recollida de joguets seran els dies 3, 4, 9, 10 i 11 de desembre. També s'acorda que demanarem la col·laboració de Serradal S.L. i de Cuinatur, com altres anys.
  • S'acorda demanar i consultar a la direcció del centre:
-Una reunió per a finals de novembre o principis de desembre per concretar temes pendents.
-Quan estarà disponible l'espai de lliure accés a migdia per a llegir i per a jocs de taula? Al Consell Escolar es va acordar que amb la contractació d'una nova monitora de menjador s'estudiaria la viabilitat d'aquest espai.
-Quin espai compartit cedirà l'escola a l'AMPA per a reunions i magatzem?

  • S'acorda continuar penjant els cartells informatius a les parets del centre mentre l'AMPA no dispose d'un panel propi a l'exterior del centre.
  • S'informa a la junta del proper sopar en defensa de l'escola pública que es realitzarà el proper dijous 19 de novembre al CEIP Bisbe Climent i s'aprova fer-ne la difusió necessària.
  • S'aprova que l'AMPA, una vegada recollides totes les autoritzacions per al pregó infantil, realitzarà una llista que es presentarà juntament amb les autoritzacions al Patronat de Festes. S'aprova realitzar còpies de l'autorització a disposició de les famílies.
  • Els membres de la junta es distribueixen durant el matí, migdia i vesprada per a estar a la taula electoral durant el dijous 26 de novembre, dia de les eleccions al Consell Escolar.
  • S'aprova estudiar la proposta del CEIP Exèrcit, membre de la Plataforma d'AMPAS Parc del Llac de la qual som membres, de realitzar una festa multicultural al recinte de la Pèrgola durant el mes de maig de 2016. En tot cas, només formarem part si es realitza conjuntament per totes les AMPA de la plataforma i a la espera de més informació. La Plataforma està formada per les AMPA dels CEIP Exèrcit, Carles Salvador, Censal, Pintor Castell i Herrero.
  • L'AMPA del CEIP Carles Salvador, membre de la Plataforma del Parc del Llac, ofereix i obre la seua escoleta de Nadal a alumnat d'altres escoles que no puguen oferir el servei per falta d'inscripcions. S'aprova que a principis de desembre es publique l'escoleta de Nadal del CEIP Herrero i si no es pot realitzar per falta d'inscripcions fer difusió de l'escoleta de l'AMPA Carles Salvador.
  • S'informa a la junta que les AMPA del Districte centre de Castelló han presentat 4 propostes per als pressupostos participatius de l'ajuntament: 1.  Més neteja interior i exterior dels centres educatius del districte (CEIP Gaetà Huguet, CEIP Cervantes, CEIP Herrero i Colegio Escuelas Pias) 2. Camins escolars per a tots els centres educatius del districte centre 3. Equipament bàsic i més jocs per a totes les places del districte (1 font per  beure i netejar-se en cada plaça i més jocs alternatius pintats en terra, sambori, taula amb el tauler dels escacs, ping-pong, etc) 4. Més facilitat d'accés a instal·lacions mediambientals al voltant de les escoles dels districte (bicicas, contenidors per separar residus, més bancs i més il·luminació per a accedir al centre en horari nocturn a peu o en bici).
  • S'informa a la junta que ja han començat les activitats del migdia que estaven pendents de més inscripcions: Iniciació a la música i el ritme i English for Fun.
  • Es proposa que l'AMPA podria insistir en proposar a la junta de districte centre (encara que sabem que és una proposta que s'està estudiant) que els patis dels centres educatius de les zones amb menys espai de lleure es podrien obrir durant unes hores els cap de setmana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada