divendres, 23 de febrer del 2018

Resum dels acords de la reunió de la junta de l’AMPA CEIP Herrero - 20.02.2018

20 de febrer de 2018
19 h


Assistents: Begonya Barberà, Suso Monforte, Lourdes Tena, Antoni Nebot i Alberto Castillo.

ORDRE DEL DIA

  • Col·laboració de l’AMPA en la xocolatada del dia de la Dansà de la Magdalena. 
  • Pregó i ofrena Magdalena 2018. 
  • PintaEscola. 
  • Jornada Intercultural i de Portes Obertes/Com sona l'Herrero. 
  • Dia del llibre. 23 d’abril. 
  • Graduació alumnat 6é. 
  • Reforma integral. 
  • Projecte de Jornada Continuada.

Col·laboració de l’AMPA en la xocolatada del dia de la Dansà de la Magdalena

S’acorda oferir la col·laboració de l’AMPA en les activitats de la xocolatada del dia de la dansà de divendres abans de Magdalena, si es considera realitzar-la i en l'horari que considere la direcció del centre.

Pregó i ofrena Magdalena 2018

Només recordar que el divendres 23 de febrer tenim reunió informativa per a totes les famílies que participaran en el pregó i l’ofrena.

PintaEscola

L’escola ha realitzat una taula de disponibilitat dels diferents cursos que poden participar en el PintaEscola. S’acorda fer difusió entre les famílies sòcies de l'horari del PintaEscola dels cursos que participaran perquè aquelles que puguen i estiguen interessades participen segons la seua disponibilitat.

Jornada Intercultural/Com sona l'Herrero

Durant la reunió entre l’AMPA i l’equip directiu del dilluns 19.02 se’ns va informar que l’equip directiu havia pensat en realitzar la jornada de portes obertes en un dia lectiu. S’acorda col·laborar en la jornada de portes obertes de l’escola informant sobre l’AMPA i realitzar la Jornada Intercultural/Com sona l’Herrero en un dissabte cap a finals del mes d’abril en un dia encara per concretar.

Dia del llibre. 23 d’abril

La direcció ens ha informat que la setmana cultural no inclourà la celebració del dia del llibre perquè es realitzarà posteriorment, el dilluns 23 d’abril, el dia que se celebra a tot el món. S’acorda oferir la nostra col·laboració a l’escola en la celebració del dia del llibre oferint l’activitat de l’intercanvi de llibres sempre adaptant-nos al que considere millor el professorat i l’equip directiu.

Graduació alumnat 6é

La direcció del centre ens ha informat que estan molt contents de com es va celebrar l’últim any l’acte i hi ha molt d’interès en celebrar-ho conjuntament. La comissió de celebracions del centre es posarà en contacte amb nosaltres per coordinar el treball d’organització. El centre ha proposat el divendres 15 de juny com a dia per celebrar aquest acte. La junta de l’AMPA acorda proposar un dijous que podria ser el 21 de juny. Encara així hi ha temps per parlar i posar-se d’acord.

Reforma integral

El grup de treball de l’AMPA de la reforma integral continua treballant i està, entre altres coses, elaborant un document conjunt de peticions, i ha proposat la creació d’un grup mares/pares/mestres i la creació d’una comissió de seguiment.

Projecte de Jornada Continuada



En relació al projecte de jornada continuada del CEIP HERRERO, s’acorda escriure una carta de resposta a la nota informativa que el centre va fer arribar a totes les famílies el divendres 16 de febrer. S’acorda fer arribar la carta a la inspecció educativa, a la direcció territorial i al centre a través del registre i llegir-la en el pròxim Consell Escolar del centre. S’acorda realitzar un esborrany i que el grup de treball sobre jornada continuada done el vist i plau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada