divendres, 23 de febrer del 2018

RESUM DE LA REUNIÓ ENTRE L’AMPA I L’EQUIP DIRECTIU - 19.02.2018

19.02.2018
15:15 h
Assistents de l’AMPA: Lourdes Tena i Rebeca Agost
Assistents de l’equip directiu: M Pilar Fuster, Xavi Bixquert

  1. Jornada Continuada. L’equip directiu té la sensació que els pares de l’AMPA no volem la JC i que fan el treball en va. Ens han informat que en maig començaran una altra vegada amb el projecte i que ens avisaran.
  2. Pintaescola. L’AMPA manifesta la seua total disposició a col·laborar i ajudar. L’equip directiu ha informat que han elaborat un horari en els grups d’aula que volen participar. Hem quedat que miraríem els dies que podem col·laborar i informarem. La idea es acabar de pintar els jocs delpati que ja s'havien acordat. Podem mirar si pot algu la setmana que ve i si no despres de Magdalena.
  3. Xocolatada i Dansà de la Magdalena. L’AMPA manifesta la total disposició a col·laborar en aquesta activitat. L’equip directiu ens ha informat que s’està pensant en realitzar primer la dansà i despres la xocolatada, pero no està molt clar encara com organitzar l’entrada i eixida dels pares
  4. Festa de graduació. L’equip directiu informa que han proposat organitzar la festa el divendres 15 juny. S’ha comentat que l'any passat va estar molt be i podrie ser alguna cosa semblant. Hi ha una comissió per a festes que es posarà en contacte amb l’AMPA.
  5. Jornada Intercultural i de portes obertes. L’equip directiu ens informa que enguany tenen intenció de realitzar la jornada de Portes obertes en una dia lectiu i que ens avisaran del dia perquè puga assistir algun membre de la junta de l’AMPA.
  6. Setmana cultural. Es realitzaran activitats diferents a altres anys. Hi haurà una eixida al parc Ribalta el 28 març i tallers el 29 de març. I han proposat que l’AMPA realitze l’intercanvi de llibres el 23 d'abril, el dia del llibre.
  7. Reforma integral. S’ha parlat tambe de les inquietuds del grup de l’AMPA dedicat a la reforma integral i se’ls ha traslladat les nostres reflexions i propostes.
  8. En relació a la nota informativa que va enviar l’equip directiu a totes les famílies el passat divendres informant sobre el projecte de jornada continuada i que no havia passat el tràmit del Consell Escolar, l’AMPA ha traslladat el seu malestar a l’equip directiu pel to recriminatori que es va utilitzar i perquè es van escriure coses que no eren certes. El projecte de jornada continuada no va eixir endavant en el Consell Escolar perquè necessitava les ⅔ parts del consell (un mínim de 14 membres dels 20) i va aconseguir el suport de 12 membres així que no és cert que fos per un sol vot. L’AMPA pensa que el més elemental en democràcia es respectar els resultats. L’equip directiu ens ha dit que la nota la trobaven correcta purament informativa i que inclús van esperar alguns dies perquè "se’ls passés l’enfado que tenien".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada