dilluns, 12 de febrer del 2018

REUNIÓ INFORMATIVA PREGÓ INFANTIL MAGDALENA 2018 - Divendres 23 de febrer de 2018 Menjador escolar - 16:30 h



L’AMPA informa de la participació de l’alumnat del centre al Pregó Infantil de la Magdalena (el dilluns 5 de març) i també de la participació individual a l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó (dissabte 10 de març). Si teniu dubtes sobre si els vostres fills i filles (o vosaltres, com a adults) estan inscrits al pregó ens podeu consultar per correu electrònic i us informarem.

La participació al Pregó es farà a peu i l’alumnat d’educació infantil haurà d’anar acompanyat per un adult. La participació de xiquets i xiquetes està limitada per la Junta de Festes i per a participar-hi calia haver-se inscrit abans del dia 20 de desembre de 2017.

És requisit indispensable per als dos actes, tant per l’alumnat com pels acompanyants, portar la indumentària tradicional de llaurador/llauradora. Es tracta d’una norma obligatòria de la Junta de Festes, que ens avisa que no es permetrà la participació d'aquells/aquelles que no vagen vestits de forma adequada.

Es convoca a totes i tots els interessats a una reunió informativa el divendres 23 de febrer a les 16:30 h en el menjador de l’escola per a concretar els horaris, els llocs de eixida i arribada, recorregut, resoldre dubtes, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada