dilluns, 11 de novembre del 2013

Resum de l'Assemblea ordinària de l'AMPA - 7/11/2013

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de l'Assemblea ordinària de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 7 de novembre de 2013.
  • Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior Assemblea de 30/05/2013.
  • S'aprova el balanç econòmic de l'AMPA i s'informa que el saldo de l'AMPA és de 1780 euros. També s'informa que encara està pendent per part de l'anterior junta el traspàs de diners de Cajamar al Banco Popular (6000 euros) i donar de baixa el telèfon.
  • S'informa a la junta que en l'actualitat hi ha un total de 90 famílies sòcies i s'anima i es proposa a tots els socis a realitzar una campanya "boca a boca" entre el nostre entorn de famílies conegudes per a ampliar el número de famílies sòcies.
  • No es produeix cap alta ni cap baixa en la junta de l'AMPA.
  • S'informa a l'Assemblea dels projectes de l'AMPA: Banc de Llibres, instal·lació d'equipament a algunes aules i pagament d'altres necessitats del centre (safates cuina, biombo, lectors cd, etc).
  • S'informa a l'Assemblea de les activitats extraescolars que s'estan realitzant i d'aquelles altres que no han aconseguit arribar al mínim d'inscripcions per poder-les impartir. En el moment actual s'estan realitzant les activitats de: Futbol (primària i infantil), Ball Modern (primària), Iniciació a la música (infantil) i English for fun (infantil), ofertades a través de l'empresa Serradal S.L., Bàsquet, Poliesportiva i Voleibol, ofertades pel Patronat d'Esports i Patinatge, ofertada per l'empresa Sagals. Algun membre comenta que és normal que les activitats del Patronat d'Esports tinguen més èxit que altres anys perquè són més econòmiques que les altres (40 euros/curs).
  • S'informa a l'Assemblea que el proper dia 28 de novembre són les eleccions al Consell Escolar i que el dia 12 finalitza el termini per presentar candidatures. Recollim la identificació d'alguns membres de l'AMPA que es presentaran com a candidats: José Trasancos, Imma Cifre, María José Bort i Alberto Castillo. A la propera reunió de la junta es parlarà de la difusió i de fer campanya per informar les famílies i que acudim a votar.
  • Durant una estona es va parlar d'alguna queixa, no concretada, sobre el menjador escolar. Aprofitant l'assumpte que s'estava tractant algunes famílies que tenen xiquets en infantil proposen la convocatòria d'una reunió entre l'escola-monitores-empresa i les famílies perquè ens expliquen com funciona el menjador i les rutines que tenen amb els xiquets. També es va proposar sol·licitar si el menjador podria enviar informes mensuals a les famílies (sense molt de detall) sobre el comportament dels xiquets i xiquetes en l'horari de menjador.
  • S'aprova i s'informa a l'Assemblea que la junta de l'AMPA es reunirà el proper dijus 14 de novembre de 2013 a les 15:30 h a l'escola.
Si us interessa que a la junta o a les assemblees de l'AMPA es tracte algun tema o voleu proposar o opinar sobre algun dels temes sobre els quals tractarem o hem tractat, només cal que ens envieu un mail a la adreça de correu electrònic de l'AMPA: ampa.cp.herrero@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada