dissabte, 24 de maig del 2014

Festa de fi de curs de l'AMPA - 20 de juny de 2014 - A partir de les 18 h

El divendres dia 20 de juny celebrarem la festa de fi de curs.

18 h - 20h:  tallers  i  jocs  per  a  xiquets  de  totes  les  edats  amb monitors. Els socis de l'AMPA tindran l’entrada gratuïta i els no socis pagaran 3  euros  per  xiquet/a, incloent l'entrada  al  sopar.  Preu  únic,  independentment  de  l'hora d'entrada o eixida.
20:30 h: Degustació de plats del menjador escolar adreçada a mares, pares i mestres a càrrec de CUINATUR.
21h: sopar de pa i porta. L'AMPA proporcionarà les taules i cadires. Hi haurà disco­mòbil fins a les 24 h. Els socis de l'AMPA tindran l'entrada gratuïta i els no socis pagaran 2 euros per adult o xiquet/a.

Durant la festa infantil, de 18 h a 20 h, s'haurà de confirmar l'assistència al sopar amb el pagament de l'entrada dels no socis, o la comprovació als socis. En ambdues festes els xiquets/es hauran d'estar acompanyats per adults. Preguem puntualitat  a l'hora de sopar, per  a muntar les taules i sopar tots  a l'hora, ja que  a les 21:30 h es tancaran les portes de l'escola.

La festa està dirigida als alumnes, mestres i familiars, i des de l’AMPA demanem respecte per  les instal∙lacions  del  col∙legi (fonts  d’aigua, mobiliari,  banys,  etc.)  cedides amablement  per l’escola. També demanem que els xiquets/es no portin a la festa joguines, globus o pistoles d'aigua, etc.

Us esperem a tots i totes. 

Una salutació i molt bones vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada