dimecres, 7 de maig del 2014

MÉS CONCENTRACIONS DURANT TOTS ELS DIES DE MAIG I DOS TANCAMENTS SOLIDARIS PER L'ESCOLA HERRERO

L'assemblea extraordinària de l'AMPA de l'escola Herrero en reunió del dia 7 de maig ha decidit continuar les mobilitzacions que tenim en marxa i seguir amb les CONCENTRACIONS al carrer Herrero durant tots els dies lectius del mes de maig.

A més a més, l'assemblea també ha decidit realitzar dos TANCAMENTS SOLIDARIS PER L'ESCOLA HERRERO els dijous 15 i 29 de maig a partir de les 20 h.

L'AMPA de l'escola continua reivindicant les dues unitats per a l'escola i que la conselleria d'Educació ha de respectar la decisió unànime del Consell Escolar en relació al programa d'ensenyament en valencià. El programa d'ensenyament d'una escola no pot dependre de la voluntat de les famílies que accedeixen a un centre perquè genera inseguretat i demostra que conselleria d'Educació enlloc de gestió educativa està prenent decisions populistes i jugant amb el futur de l'escola Herrero. Un centre escolar ha de tindre el seu programa d'ensenyament clar i amb antelació suficient a la preinscripció (cosa que no ha passat) igual que té un menjador escolar, unes activitats extraescolars o unes aules en condicions. 

Sembla increïble però fins el 2 de juny l'escola Herrero no sabrà quin programa d'ensenyament tindrà i les famílies que han preinscrit els seus fills a la nostra escola tampoc

PER L'ESCOLA HERRERO, PER LA NOSTRA ESCOLA PÚBLICA. LA DE TOTS I TOTES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada