dissabte, 10 de maig del 2014

No són (ni som) INDIFERENTS volem ENSENYAMENT EN VALENCIÀ

A l'escola Herrero han realitzat la sol·licitud de inscripció dotze famílies que han volgut inscriure els seus xiquets i xiquetes en el programa d'ensenyament en valencià, tal i com anunciava i anuncia l'ajuntament de Castelló en la seua promoció de les escoles de Castelló i tal com va aprovar el Consell Escolar del centre per unanimitat.

Aquestes dotze famílies així ho han manifestat en el procés de preinscripció i així s'ha deixat constància a l'exterior del sobre de preinscripció. Però aquestes famílies per a la conselleria d'Educació no han realitzat la preinscripció en un programa en valencià sinó que, tal i com obliga als centres el programa informàtic de preinscripció, estan preinscrites com a INDIFERENTS.

Des d'ací volem deixar clar a la conselleria d'Educació que les dotze famílies no són INDIFERENTS al programa d'ensenyament que tindrà l'escola dels seus fills, elles han optat perquè els seus fills estudien en el PROGRAMA PLURILINGÜE D'ENSENYAMENT EN VALENCIÀ a l'escola que està més prop de la seua vivenda, la seua escola pública. I han optat per l'escola Herrero encara que la conselleria d'Educació ha deixat en les seues mans el programa d'ensenyament del centre i no sabran fins el dia 2 de juny si els seus fills podran estudiar a l'Herrero o no en valencià.

La resta de mares i pares i els mestres de l'escola Herrero tampoc som INDIFERENTS al programa d'ensenyament i molts i moltes ja ho sabeu perquè portem 25 dies de concentracions i dos tancaments a l'escola en defensa de l'Herrero, contra les retallades a l'escola pública, contra l'augment de ratios i per l'escola en valencià. L'única persona que mostra indiferència per la nostra escola és la consellera d'Educació, M.J. Català i la conselleria que ella governa. 

SEGUIM, SEGUIREM. VOLEM DUES LÍNIES I UNA EN VALENCIÀ. 

Próximes dates importants:


2 juny: Publicació LListes Provisionals.
9 juny: Publicació LListes Definitives.
Entre el 12 i el 25 de Juny: Formalització de la matricula.

----

[Traducció automàtica al castella utilitzant Google Traductor, disculpeu les errades]

En la escuela Herrero han realizado la solicitud de inscripción doce familias que han querido inscribir sus niños y niñas en el programa de enseñanza en valenciano , tal y como anunciaba y anuncia el ayuntamiento de Castellón en su promoción de las escuelas de Castellón y tal como aprobó el Consejo Escolar del centro por unanimidad.

Estas doce familias así lo han manifestado en el proceso de preinscripción y así se ha dejado constancia en el exterior del sobre de preinscripción . Pero estas familias para la conselleria de Educación no han realizado la preinscripción en un programa en valenciano sino que, tal y como obliga a los centros el programa informático de preinscripción , están preinscritas como indiferentes .

Desde aquí queremos dejar claro a la conselleria de Educación que las doce familias no son indiferentes al programa de enseñanza que tendrá la escuela de sus hijos , ellas han optado por que sus hijos estudian en el PROGRAMA PLURILINGÜE DE ENSEÑANZA EN VALENCIANO a la escuela que está más cerca de su vivienda , su escuela pública . Y han optado por la escuela Herrero aunque la conselleria de Educación ha dejado en sus manos el programa de enseñanza del centro y no sabrán hasta el día 2 de junio si sus hijos podrán estudiar en el Herrero o no en valenciano.

El resto de madres y padres y los maestros de la escuela Herrero tampoco somos indiferentes al programa de enseñanza y muchos y muchas ya lo sabéis porque llevamos 25 días de concentraciones y dos cierres en la escuela en defensa del Herrero , contra los recortes en la escuela pública , contra el aumento de ratios y por la escuela en valenciano. La única persona que muestra indiferencia por nuestra escuela es la consejera de Educación , MJ Catalán y la conselleria que ella gobierna .

Sigue, sigue . QUEREMOS DOS LÍNEAS Y UNA EN VALENCIANO .

Próximas fechas importantes :

02 de junio : Publicación Listas Provisionales .
09 de junio : Publicación Listas Definitivas .
Entre el 12 y el 25 de Junio: Formalización de la matrícula .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada