dijous, 22 de maig del 2014

Les famílies que opten per l'Herrero trien l'ensenyament en valencià

Hui, dilluns 2 de juny, s'han publicat les llistes d'admesos a l'escola Herrero. Dotze famílies han triat el programa d'ensenyament en valencià (encara que el programa informàtic no ho permet) i quatre famílies han triat el programa d'ensenyament en castellà.

La conselleria d'educació fa setmanes que ha decidit imposar a l'escola Herrero el programa d'ensenyament en castellà en contra de la decisió del Consell Escolar que de forma UNÀNIME va triar fa mesos el programa d'ensenyament en valencià perquè el considera més integrador i perquè garanteix l'ensenyament del valencià, del castellà i d'una tercera llengua, cosa que no garanteix el programa en castellà.

Les famílies del nostre barri que volen educar els seus fills i filles en un programa integrador, com el de valencià, hauran de desplaçar-se lluny del barri perquè cap de les escoles públiques i/o concertades ofereix ensenyament en valencià. En canvi les famílies que volen un ensenyament en castellà ho tenen garantit. Aquestes dotze famílies no tenen dret a escolaritzar els seus fills en una escola propera i en valencià.

Exigim a la conselleria d'Educació que respecte la decisió de l'escola, de tota la comunitat escolar de l'Herrero representada en el seu Consell Escolar.

Per la nostra escola pública
Per l'educació pública
Per l'escola en valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada