dilluns, 12 de gener del 2015

Famílies d'enllaç. Per una escola Herrero més integrada, per una escola millor

L'AMPA de l'escola Herrero volem fer arribar la informació a totes les famílies de la nostra escola. Volem que la nostra informació arribe també a les famílies nouvingudes i a les famílies d'immigrants, que tenen més dificultats per a entendre'ns. Per això hem pensat en crear la figura de "Famílies d'enllaç".


La implicació de les famílies d'enllaç (una o dos per curs) es reduirà a intentar transmetre i difondre per algun mitjà (Whatsapp, correu electrònic, de paraula) dins del grup de famílies del seu curs la informació de l'AMPA (activitats, escoletes, reivindicacions, etc).


En aquests moments l'AMPA necessita "Famílies d'enllaç" en els següents cursos: P4A, P4B, P5B, 1rB, 2nB, 3rB, 3rC, 4TB, 5éB, 6éB i 6éC. Si esteu interessats o interessades només cal que ens feu arribar un correu a ampa.cp.herrero@gmail.com.

Animeu-vos a fer més integrada la nostra escola i per tant, també una escola millor.


Tota la informació del nostre blog està disponible en altres llengües que es poden seleccionar en la barra que hi ha a la part superior dreta.

Toda la información de nuestro blog está disponible en otros idiomas que se pueden seleccionar en la barra que hay en la parte superior derecha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada