dimarts, 6 de gener del 2015

Resum de la reunió de la junta de l'AMPA - 18/12/2014

Resum dels temes tractats i acords de la reunió de la junta de l'AMPA de l'escola Herrero del dijous 18 de desembre de 2014.
  • Es van concretar qüestions relacionades amb el Mercat Solidari de l'escola Herrero que vam celebrar el passat 20 de desembre (compra de material per als tallers i la rifa,distribució de treballar i començament del muntatge del mercat).
  • S'acordà que una forma d'augmentar la relació i el contacte amb les famílies nouvingudes i amb les d'altres paisos podria ser amb la creació de "famílies d'enllaç" en cada curs  cada nivell, sobretot en les classes del grup B, que són les famílies que menys socis té l'AMPA i amb les quals menys relació tenim. S'acordà fer una crida per buscar famílies voluntàries que pugueren servir d'enllaç per donar difusió a la informació i activitats de l'AMPA.
  • S'informà a la junta que l'escoleta de Nadal no tindrà el mínim d'inscripcions i que tot dependrà de la disposició de l'empresa (Serradal S.L.L.) perquè l'escoleta es puga realitzar. Finalment es va poder realitzar.
  • S'informà a la junta que hi ha dos mares de P3 i un pare de 1r A que són voluntaris per fer de Reis Mags.
  • S'acordà preguntar a la direcció del centre sobre la substitució de les baixes dels mestres i del llistat de mestres de l'escola per cursos.
  • S'acorda adquirir un megàfon nou. El que tenim és donació de la família Sancho Tena i ja no funciona bé.
  • S'acorda canviar el pal de l'estandart de l'AMPA que es trau al pregó de la Magdalena.
  • S'acordà recomanar no votar en la consulta del dia 19/12/2014 sobre la opció lingüística del centre perquè considerem, coincidint amb la FAPA i Escola Valenciana, que les famílies triem l'escola i les opcions lingüístiques durant la preinscripció, és una consulta innecessària, no té cap garantia democràtica i no és vinculant.
  • S'informa a la junta que el proper dia 13 de gener una representació de l'AMPA es reunirà amb la directora territorial de la Conselleria d'Educació per informar-se sobre el futur de l'escola, quin programa d'ensenyament tindrà l'escola el curs vinent, si continuarà el reforç per al grup d'infantil d'enguany. Aprofitant la reunó també volem traslladar-li les peticions de manteniment que periòdicament fem arribar a l'ajuntament i a Conselleria i que enguany hem acordat amb la direcció centrar-les en tres: escala d'emergència del costat est de l'edifici, canvi de direcció de les portes que donen al pati i instal·lació de gas ciutat al menjador escolar. A la reunió acudiran quatre membres de la junta.
  • S'acordà celebrar una Jornada Intercultural durant algun dissabte d'abril o maig. La intenció és conèixer i posar-nos en contacte amb les famílies d'altres països que també formen part de l'Herrero perquè ens ensenyen i ens mostren la seua gastronomia, les seues costums, les seues religions, la seua literatura i la seua llengua.
  • S'informà a la junta, de nou, que durant les vacances de Nadal l'ajuntament pintaria el menjador escolar i les ratlles de les pistes esportives del pati. Ens alegrem i esperem que l'ajuntament continue realitzant totes les peticions de manteniment que hi ha pendents. La nostra escola és antiga i necessita més atenció que les noves.
  • S'acordà proposar a la direcció de l'escola organitzar una Jornada de Portes Obertes 1 o 2 setmanes abans de la preinscripció.
  • S'acordà una nova reunió de la junta per al dijous 8 de gener de 2015 a les 15:30 h per preparar la reunió amb la Conselleria d'Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada